Lleugeres, assequibles, i fàcils de posar i treure de qualsevol manillar o portaequipatges, tant de bicicleta infantil com d’adult, sense necessitat d’utillatges extra. Fetes en cartró mircoondulat perquè les puguis personalitzar al teu gust.

Per a portar el casc, el berenar, la jaqueta o els llibres. Per a fer regals ciclistes. Per a bicis de lloguer.

Dissenyades per maraki i produïdes a Catalunya

+ info

Per als que no teniu portaequipatges a la bici, i també per a tots els patinetistes, hem creat les cistelles de cartró per al manillar, s’adapten a tot tipus de manillar sense necessitat d’utillatges extra.

Fetes del mateix cartró microondulat d’alta qualitat i també personalitzable.

Dissenyades per maraki i produïdes a Catalunya.

Les bicibosses tenen el mateix esperit de les alforges i cistelles de cartró però en cotó: senzilles, pràctiques i personalitzables.

Amb el sistema de subjecció amb botons de pressió, en dos clics s’adapten a: manillar de bici i patinet, portaequipatges, cotxets de bebè, cadires… I es poden portar també còmodament penjades a l’espatlla al caminar.

Les fem en dues mides: S (per a bicis i patinets infantils) M (per a bicis i patinets d’adults.

Les fem en loneta de cotó d’una gran qualitat, sostenible i de proximitat gràcies a la col·laboració amb el fantàstic projecte de Cotó Roig. Ho expliquem tot a l’etiqueta perquè volem que sapigueu la història de cada bicibossa fins al moment que arriba a les vostres mans.

Les il·lustrem amb dissenys propis o d’artistes que estimem com: Elly Blue; Cinta Vidal.