Compra segura

Formes de pagament:

Li oferim tres sistemes de pagament segur perquè pugui escollir el que més li convingui:

  • Targeta de crèdit o dèbit a través del TPV virtual del Banc de Sabadell o de Paypal
    El nostre sistema de pagament electrònic amb tarjeta de crèdit o dèbit està adscrit a la passarel·la de pagament segura de comerç electrònic del Banc Sabadell (Redsys). El sistema d’encriptació SSL (Secure Sockets Layer) confereix total seguretat de transició de les dades a través de la xarxa.
  • També estem adscrits a Paypal, reconegut sistema de pagament segur internacional, amb el qual no es necessita tenir activat un compte PayPal i haurà d’indicar al seu servidor les dades de la seva targeta. Després de confirmar la comanda s’obrirà la pàgina de Paypal i hi haurà d’introduir el nom d’usuari i contrasenya i un cop s’hagi confirmat el pagament, l’usuari serà redirigit una altra vegada a la nostra web.
  • Transferència bancària
    Si tria aquest sistema de pagament, El gat Corneli li ‘enviarà un correu amb les dades necessàries per a fer la transferència bancària. Com a concepte de la transferència haurà d’introduir el seu nom i cognoms, d’aquesta manera la transferència anirà associada a la comanda. Haurà d’enviar a elgatcorneli@yahoo.es el comprovant de que ha fet la transferència. Els productes comprats es reservaran a l’instant durant 5 dies, però la comanda no s’enviarà fins desprès de rebre la transferència. Les despeses de tramitació de la transferència bancària aniran a càrrec del client.