A maraki en bicicleta no sabem treballar si no és per un món millor, així que aprofitem els nostres coneixements de disseny i il·lustració per donar suport a projectes que ens motiven i que de fet són els que ens han fet néixer i créixer.

IMPULSANT LA BICICLETA DES DE LES AMPES
A Cardedeu en bici i a peu

Col·lectiu en el que participen famílies de les Ampes de les 5 escoles de primària de Cardedeu, i que té com a objectiu facilitar que els infants de Cardedeu es puguin desplaçar de manera segura, canalitzar les demandes dels usuaris de bicicleta, i fer activitats de promoció de la bicicleta.

Sense aquest col·lectiu maraki en bicicleta no existiria, així que no es ben bé que hi donguem suport, sinó que sorgim de la mateixa motivació i lluitem junts.

A Cardedeu en bici i a peu

MOBILITAT INTERURBANA EN BICI
Connectem el Vallès en bici

Aquesta plataforma aglutina diverses entitats i col·lectius vallesans com Granollers Pedala, Pedalem la Garriga, Baix Montseny en bici, etc. per aconseguir recorreguts pedalables que connectin tots els nostres pobles i ciutats, i demanar també que la ruta Eurovelo 8 passi pel Vallès Oriental.

A maraki en bicicleta ens sembla tan injust no poder anar a ciutats veïnes en bici de manera segura, que sempre estem a punt quan ens demanen un cartell o una pancarta :-))

Connectem el Vallès en bici

SI MAI ENS CAL UN COTXE, QUE SIGUI ELÈCTRIC I COMPARTIT
Som mobilitat

La cooperativa “Som mobilitat” impulsa una xarxa de cotxes elèctrics compartits per tal de facilitar la intermodalitat entre diferents modes de transport sostenibles. A veure si aquest 2020 podrem venir a fer els tallers d’alforges amb el primer cotxe elèctric compartit de Cardedeu! (només quan no podem arribar-hi en bici ;-))

Som mobilitat