Els tallers de maraki ens conviden a adonar-nos de que moure’ns en bici és una oportunitat per gaudir més de nosaltres mateixos i del nostre entorn.

Que bé que va portar coses a la bici! En aquests tallers obtindrem el plaer de fer-nos nosaltres mateixos unes alforges, unes cistelles o unes bicibosses per al portaequipatges o manillar de la nostra bici o patinet.

Serigrafiar és màgic: amb cada passada de tinta aconseguim que el disseny quedi imprès d’una manera molt precisa, i ens encantar posar aquesta tècnica al servei dels ciclistes quotidians: en aquest taller podem estampar banderins amb el nom del nostre bicibús, posar-nos una placa de material reciclat amb una frase ciclista penjant del selló, o estampar la nostra bicibossa per lluïr-la al manillar.

La bici ens transporta i ens fa feliços, i pot convertir-se en un objecte molt estimat.  En aquest taller us ajudarem a cuidar-la amb una neteja bàsica, i personalitzar-la amb rètols de vinil.

Les ciutats bateguen al ritme dels seus habitants, i el que donem per inamovible pot canviar. Aquí presentem dos tallers per deixar volar la imaginació i tornar a pensar la ciutat, i un taller per passar a l’acció i començar realment a transformar els nostres carrers. Us hi atreviu?

veure fitxes tallers REIMAGINA I TRANSFORMA (3, en preparació)