IDEAL PER A FESTES AL CARRER
Taller d’alforges i cistelles

En aquest taller construïrem una cistella o alforges molt senzilles i pràctiques que ens permetran començar a atrevir-nos a agafar la bicicleta per anar a fer les compres quotidianes a les botigues del nostre barri o poble, portar el berenar a l’escola.

Veure vídeo

IDEAL PER A MUSEUS I AJUNTAMENTS
Taller de bicibuix

Gaudeix de pedalar en petit grup observant l’entorn, aturant-te en un racó inspirador de la ruta, traient els estris de dibuix de les alforges, i atrevint-te a esbossar, dibuixar, guixar, sobre les alforges i cistelles tot allò que captes del que t’envolta.

Veure vídeo

IDEAL PER A BIBLIOTEQUES I ESCOLES
Taller Redibuixem la ciutat

Mentre anem obrint un rotlle de paper gegant, anirem imaginant, consensuant i dibuixant-hi una ciutat nova, adaptant-nos i resolent les sorpreses que puguem trobar-hi per fer que tothom hi pugui viure i moure’s de la manera més sostenible possible.

ES POT FER TELEMÀTICAMENT!
Taller de cistelles verdes

En aquest taller aprofitarem materials que tenim per casa: una capsa de cartró i una goma de carpeta, i ens farem una cistella on podrem posar-hi un test amb una planta i així, pedalant amb la nostra bici guarnida de fulles i flors contribuïrem doblement a fer més verda la nostra ciutat.

Veure vídeo